Vloerbedekking


Ons assortiment vloerbedekking in Voorburg bestaat onder andere uit tapijt, tapijttegels, vinyl, pvc stroken, marmoleum en laminaat

Tapijt voelt warm aan, heeft een warme uitstraling, is geluiddempend en daarom goed voor de akoestiek. Een wollen tapijt heeft zelfs een gunstig effect op de vochtigheid in huis. Bovendien houdt tapijt de stof uit de lucht vast wat een voordeel is voor mensen met een luchtwegenprobleem. Een voorbeeld van zo’n tapijt is  de Air Master.

Een nadeel van tapijt kan zijn dat het qua onderhoud wat lastiger is. Een voordeel van Heuga tapijttegels is in dat geval dat ze eenvoudig onder de kraan gehouden kunnen worden of dat tegels worden vervangen.

Van de harde vloeren is vinyl het zachtste en en werkt isolerend. Vinyl is wel iets gevoeliger voor beschadigingen.

PVC stroken worden geplakt op een gladde rechte ondergrond. De vloer zal dus altijd geegaliseerd moeten worden.

De merken vloerbedekking die wij voeren zijn:

Tapijt van Parade, Desso, Bonaparte, Belakos en Sensualité
Tapijtegels van Heuga
Vinyl van Novilon
PVC stroken van Novilon, TFD en MFlor
Marmoleum
Laminaat van Quickstep en Beautifloor

Taco komt de ruimtes zelf opmeten en legt ook de vloerbedekking. Dus geen inhuurkrachten! What you see is what you get!

 

Wilt u een sfeervolle vloer die comfortabel, duurzaam en eenvoudig te reinigen is? Dan is PVC van onder andere TFD het product voor u!
TFD combineert een hoge kwaliteit vloer, met veel verschillende en verrassende dessins. Deze zijn 3,0mm dik met een toplaag van 0,7mm. Deze zijn geschikt voor particulier -en projectmatig gebruik.

Voor een overzicht van dessins klik hier!

Vloerbedekking wordt bij Tanelle Bergshoeff interieur nog op ambachtelijke wijze gelegd. Gespannen op verend, maar niet te zacht ondertapijt. Hierdoor is uw vloerbedekking beter te zuigen. Zoals bij veel aspecten van ons werk hebben wij erop gelet dat dit ondertapijt lang mee gaat en dat het gemaakt is van gerecycled materiaal. Dat het ondertapijt lang mee gaat is inmiddels bewezen omdat wij dit materiaal al 12 jaar gebruiken en diverse keren nieuwe vloerbedekking over het oude ondertapijt hebben gelegd.

Uiteraard zien wij u graag in de winkel in Voorburg om de stalen van de vloerbedekking te bekijken!